Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymän laskutusosoite

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymän (y-tunnus 0209259-4) laskutusosoite 11.10.2021 alkaen.

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymän laskujen välittäjänä toimii Telia Finland Oyj ja verkkolaskujen operaattorina CGI.

Huomioittehan, että osoitteeseen saa lähettää vain laskuja, eikä sitä voi käyttää tavaran-toimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms. 

Vanhoilla laskutusosoitteilla lähetetyt verkkolaskut eivät välity vastaanottajalle 15.11.2021 alkaen ja lähettäjä saa automaattisen virheilmoituksen.

Verkkolaskuosoite

Verkkolaskuoperaattori: Telia Finland Oyj
Välittäjätunnus: 003703575029


Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymän (käsittää myös Pietarsaaren suomalainen seurakunta, Pedersöre församling ja Jakobstads svenska församling) laskutusosoitteet 11.10.2021 alkaen

Ostolaskujen vastaanottajan nimi: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä

Verkkolasku-osoite: 003702092594


Paperilaskujen osoite: 

Kirkon Palvelukeskus/
Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä
003702092594
PL 5018
02066 DOCUSCAN

Sähköpostiosoite: kkr.pl5018@xbs-salo.com

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin. Virheellisin, vanhoin tai puutteellisin laskutusosoitetiedoin toimitettuja paperilaskuja ei huomioida 15.11.2021 jälkeen.


Laskutusohjeet 

Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. 

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 formaatteja. Lisätietoja osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa. 

    
Toimittajaportaali

Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskusLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaaliLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan     toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeetLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

    
Lisätiedot

    
Mikäli teillä on laskuihin liittyen kysyttävää, voitte olla yhteydessä sähköpostitse pedersorenejdens@evl.fi tai puhelimitse 040 310 0400. 

 

Yhteistyöterveisin

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä