Laskutusosoite

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymän, Pietarsaaren suomalainen seurakunnan, Jakobstads svenska församling, Pedersöre församling, Esse församling ja Purmo församling-seurakuntien laskutusosoite 1.1.2017 lähtien.

Laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/
Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä
++2018++
00026 Basware

Verkkolasku
OVT-tunnus: 003702092594
Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.

Maksuehtomme on 1.1.2017 alkaen 21 pv netto.
Huomioikaa, että laskutusosoitteeseen saa lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com
Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. PDF-tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ].

Toivomme kuitenkin, että siirrytte käyttämään verkkolaskutusta.

Mikäli teillä on kysyttävää Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse pedersorenejdens@evl.fi tai puhelimitse 040 310 0400.

Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä seurakuntayhtymälle tai seurakunnalle, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin: activation.services@basware.com

Kiitos yhteistyöstä!
Seurakuntayhtymän talouskonttori