Käynti toimipisteellä tapahtuu ajanvarauksella ja kasvomaskia käyttäen.

Palvelupisteet ovat avoinna ma-ti, to-pe 9-15 ja ke 10-15. Puhelintilauksia otetaan vastaan ma-ke 9-11.30 ja 12.15-15.

Rannikon ja Ahvenmaan keskurekisteri kirjoittaa valtakunnallisia virkatodistuksia kattaen jäsenen kaikki muuttotiedot 15-vuotiaasta tähän päivään/kuolemaan asti. Tilaaja tekee vain yhden tilauksen ja sen toimittaa henkilön viimeisen seurakunnan keskusrekisteri. Toimitusaika on tällä hetkellä noin 5 viikkoa.

Virkatodistustilaukset puhelimitse 040 759 1204. Sähköiset tilauskanavat löytyvät alhaalta.

Todistukset lähetetään postissa tai turvapostissa(sähköposti). Mahdollinen käynti tapahtuu ajanvarauksella soittamalla yllä olevaan puheliinnumeroon ja sovitaan käynnistä etukäteen.

Käytämme palvelupisteessä kasvomaskeja.

Keskusrekisterin tehtävänä on ylläpitää seurakuntien kirkonkirjoja ja laatia virkatodistuksia.

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren ydinkeskustan lähellä, Ebba Brahen Puistikko 2.

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimiston osoite on 1.1.2022 lähtien Olympiakatu 16A34.

Keskusrekisterin Porvoon palvelupiste löytyy Porvoon seurakuntayhtymän tiloista, Lundinkatu 5 II krs. Henkilökunta palvelee arkisin klo 9-13.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat ovat(suluissa entiset seurakunnat): Agricola svenska(Lappträsk, Liljendal, Lovisa, Pernå, Strömfors), Bergö, Borgå svenska domkyrko-, Brändö-Kumlinge, Eckerö-Hammarland(Eckerö, Hammarland), Ekenäsnejdens svenska(Ekenäs, Snappertuna, Tenala, Bromarv), Hangon suomalainen, Hangö svenska, Jakobstads svenska, Jomala, Kimitoöns (Kimito, Dragsfjärd, Hitis, Västanfjärd) , Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska (Kristinestad, Lappfjärd, Sideby, Tjöck), Kristiinankaupungin suomalainen, Kronoby(Nedervetil, Terjärv), Kvevlax, Larsmo, Lemland-Lumparland, Malax, Mariehamn, Nykarleby(Jeppo, Munsala), Norra Ålands(Finström-Geta, Sund-Vårdö) Närpes(Pörtom, Övermark), Olaus Petri, Pedersöre(Esse, Purmo), Petalax, Pietarsaaren suomalainen, Replot, Saltvik, Sibbo svenska, Solf, Vasa svenska(Wasa), Vörå(Maxmo, Oravais) ja Ålands södra seurakunnat.

Rannikon ja Ahvenanmaan  keskusrekisterissä laaditaan 1.2.2022 alkaen myös Väståbolands svenska seurakunnan (Parainen) jäsenten valtakunnalliset sukuselvitysmuotoiset virkatodistukset mahdolliselta ajalta ennen viimeisintä jäsenyyttä Väståbolands svenska seurakunnassa, riippumatta siitä missä nämä ovat olleet jäsenenä.

Voit kääntyä keskusrekisteriin seuraavissa tapauksissa

Asioi keskusrekisterissä Pietarsaaressa puh. 0403 100 490 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Seurakuntakeskus, Ebba Brahenpuistikko 2, Pietarsaari

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, PL 34, 68601 PIETARSAARI