Etsimme uusi johtaja

Nykyinen johtaja Jan-Erik Nyberg jää eläkkeelle 31.12 2021. Virka on haettavan syksyn 2021 aikana.

31.12.2021 nykyinen johtaja jää eläkkeelle ja tehtävä vapautuu tänä syksynä. Perheneuvontaa ylläpitää Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymän yhteistyössä seurakuntien ja kuntien kanssa Pietarsaaressa, Kruunupyyssä, Luodossa, Uusikaarlepyyssä ja Vöyrin yhteistyösopimuksella.

Perheneuvonta täyttää 40 vuotta

Vuodesta 1981 lähtien perheneuvonta Pietarsaaren alueella on tarjonnut tukea yksilöille, pariskunnille ja perheille.

Vuonna 2020 perheneuvonnassa kävi 452 ihmistä ja neuvontakäyntejä oli 2275. Hieman alle 20 prosentilla asiakkaistamme on suomen äidinkieli, monet perheet ovat monikielisiä. Perheneuvonantaan kuuluu neljä perheneuvontaa (kaksi osa-aikaista) ja yksi vastaanottosihteeri (osa-aikainen).

Syksyn aikana 40-vuotisjuhla nähdään muun muassa näyttely, avoimiet ovet.