Hyppää sisältöön

Pietarsaaren alueen Perheasiain neuvottelukeskuksessa on haettavana

NEUVOTTELUKESKUKSEN JOHTAJAN VIRKA

Neuvottelukeskuksessa työskentelee johtajan lisäksi kolme perheneuvojaa sekä vastaanottosihteeri. Johtajan työstä noin 80% on asiakastyötä ja 20% hallinnollista. Vuodesta 1981 alkaen perheasiain neuvottelukeskus on tarjonnut tukea yksityisille, pareille ja perheille. Palvelemme asiakkaita ruotsin-, suomen- ja englanninkielellä. Suurimmalla osalla asiakkaitamme on ruotsi äidinkielenä. 

Pietarsaaren alueen Perheasiain neuvottelukeskuksella on vahvat siteet sekä kuntien sosiaalityöhön että seurakuntien sielunhoitotyöhön. Toiminnan ylläpitämisestä seurakuntayhtymällä on yhteistyösopimus alueen kuntien ja naapuriseurakuntien Kruunupyyn, Luodon, Uudenkaarlepyyn ja Vöyrin kanssa. 

Hakijalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja valmiutta osallistua soveltuvuustestiin. Lisäksi edellytetään kirkkohallituksen antamaa perheneuvojan erikoistumiskoulutusta tai sitoumusta sen suorittamiseen. Pätevyysehdot määritellään kirkkovaltuustossa 30.9.2021 annetussa johtosäännössä. 

Viranhaltijalta vaaditaan ruotsin kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa tai vaihtoehtoisesti ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. 

Palkka KirVESTESin vaativuusryhmän 602 mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Virkaan valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. 

Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan yhteiselle kirkkoneuvostolle ja toimitetaan osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari tai sähköpostitse pedersorenejdens@evl.fi 26.9.2022 klo 12.00 mennessä. Kirjekuoreen merkki ”Hakemus - perheasiain neuvottelukeskuksen johtajan virka”. Hakemuksia ei palauteta. Virkaan astutaan 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Perheasiain neuvottelukeskus puh. 040 310 0485 tai hallintojohtaja Diana Söderbacka 040 310 0401.

Pietarsaari 25.8.2022 
Yhteinen kirkkoneuvosto