Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri (1.12.2020 alkaen). Ulkoovet ovat kiinni Vaasassa joulukuussa.

Palvelupisteet ovat avoinna 6.11.2020 lähtien arkisin klo 9.00-15.00. Meillä on henkilöstökokous torstaisin klo 9-10.15.

Käynti tapahtuu ajanvarauksella soittamalla 0403100490(Pietarsaari), 0408687189(Vaasa), 0408687190(Porvoo) ja sovitaan käynnistä etukäteen.

Käytämme palvelupisteessä kasvomaskeja.

Keskusrekisterin tehtävänä on ylläpitää seurakuntien kirkonkirjoja ja laatia virkatodistuksia.

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren ydinkeskustan lähellä, Ebba Brahen Puistikko 2. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloista, Koulukatu 26-28. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Porvoon palvelupiste löytyy Porvoon seurakuntayhtymän tiloista, Lundinkatu 5 II krs. Henkilökunta palvelee arkisin klo 9-13.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat ovat: Agricola svenska, Bergö, Borgå svenska domkyrko-,  Jakobstads svenska, Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska, Kristiinankauppungin suomalainen, Kronoby, Kvevlax, Larsmo, Malax, Nykarleby, Pedersöre, Petalax, Pietarsaaren suomalainen, Replot, Sibbo svenska, Solf, Vasa svenska ja Vörå seurakunnat.

Huom! Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset Korsholms svenska, Kristiinankaupungin suomalainen, Replot ja Sibbo svenska seurakuntien osalta tilataan vielä kyseisen seurakunnan kautta.

Voit kääntyä keskusrekisteriin seuraavissa tapauksissa

Asioi keskusrekisterissä Pietarsaaresa puh. 0403 100 490 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Seurakuntakeskus, Ebba Brahenpuistikko 2, Pietarsaari

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, PL 34, 68601 PIETARSAARI

Asioi keskusrekisterissä Vaasassa puh. 0408 687 189 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Vaasan seurakuntayhtymän tiloilla, Koulukatu 26-28, Vaasa

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, Koulukatu 26-28, 65100 VAASA

Asioi keskusrekisterissä Porvoossa puh. 0408 687 190 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Porvoon seurakuntayhtymän tiloilla, Lundinkatu 5, II krs, Porvoo

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, Lundinkatu 5, II krs, 06100 Porvoo

Tilaa Virkatodistus tai Sukuselvitykset

Virkatodistus- ja sukuselvitysmaksut

*******

Kuulutus vanhoista haudoista Ähtävän vanhalla  hautausmaalla osasto 3

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri (6.11.2020 alkaen)

Asiakkaita kehotetaan ensisijaisesti käyttämään sähköisiä kanavia ja puhelinpalvelua asioinnissaan keskusrekisterin kanssa. Palvelupiste on avoinna ja asiakaskäynti sallitaan ajanvarauksella. Jos haluatte palvelua palvelupisteessä, soita numeroon 0403100490(Pietarsaari) ja 0408687189(Vaasa) ja sovi käynnistä etukäteen.

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren keskustan viereen, Ebba Brahen Puistikko 2. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloilla, Koulukatu 26-28. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Porvoon palvelupiste löytyy Porvoon seurakuntayhtymän tiloilla, Lundinkatu 5, II krs. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-13.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat ovat: Agricola svenska, Bergö, Borgå svenska domkyrko-, Jakobstads svenska, Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska, Kristiinankaupungin suomalainen, Kronoby, Kvevlax, Larsmo, Malax, Nykarleby, Pedersöre, Petalax, Pietarsaaren suomalainen, Replot, Sibbo svenska, Solf, Vasa svenska ja Vörå församling.

Huom! Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset Korsholms svenska, Kristinestads svenska, Kristiinankaupungin suomalainen, Replot  ja Sibbo svenska seurakuntien osalta tilataan vielä seurakunnan kautta.

Voit kääntyä keskusrekisteriin seuraavassa tapauksessa

Toimistonhoitaja
Koulukatu 26-28