Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri (1.6.2021 alkaen). Käynti ajanvarausta vastaan ja kasvomaskia käyttäen.

Palvelupisteet ovat avoinna arkisin klo 9.00-15.00. Meillä on henkilöstökokous torstaisin klo 9-10.15.

Virkatodistustilaukset puhelimitse 040 759 1204. Sähköiset tilauskanavat löytyvät alhaalta.

Todistukset lähetetään postissa tai turvapostissa(sähköposti). Mahdollinen käynti tapahtuu ajanvarauksella soittamalla yllä olevaan puheliinnumeroon ja sovitaan käynnistä etukäteen.

Käytämme palvelupisteessä kasvomaskeja.

Keskusrekisterin tehtävänä on ylläpitää seurakuntien kirkonkirjoja ja laatia virkatodistuksia.

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren ydinkeskustan lähellä, Ebba Brahen Puistikko 2. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloista, Koulukatu 26-28. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Porvoon palvelupiste löytyy Porvoon seurakuntayhtymän tiloista, Lundinkatu 5 II krs. Henkilökunta palvelee arkisin klo 9-13.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat ovat: Agricola svenska, Bergö, Borgå svenska domkyrko-,  Jakobstads svenska, Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska, Kristiinankauppungin suomalainen, Kronoby, Kvevlax, Larsmo, Malax, Nykarleby, Närpes, Pedersöre, Petalax, Pietarsaaren suomalainen, Replot, Sibbo svenska, Solf, Vasa svenska ja Vörå seurakunnat.

Huom! Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset Kristiinankaupungin suomalainen ja Sibbo svenska seurakuntien osalta tilataan vielä kyseisen seurakunnan kautta.

Voit kääntyä keskusrekisteriin seuraavissa tapauksissa

Asioi keskusrekisterissä Pietarsaaressa puh. 0403 100 490 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Seurakuntakeskus, Ebba Brahenpuistikko 2, Pietarsaari

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, PL 34, 68601 PIETARSAARI

Asioi keskusrekisterissä Vaasassa puh. 0408 687 189 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Vaasan seurakuntayhtymän tiloilla, Koulukatu 26-28, Vaasa

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, Koulukatu 26-28, 65100 VAASA

Asioi keskusrekisterissä Porvoossa puh. 0408 687 190 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Porvoon seurakuntayhtymän tiloilla, Lundinkatu 5, II krs, Porvoo

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, Lundinkatu 5, II krs, 06100 Porvoo

Tilaa Virkatodistus tai Sukuselvitys suomi.fi palvelun kautta

Organisaatioasiakkaat joilla on LY tunnus voivat tilata todistuksen tällä web-lomakkeella:

Tilaa Virkatodistus tai Sukuselvitykset

Virkatodistus- ja sukuselvitysmaksut

*******

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri (6.11.2020 alkaen)

Asiakkaita kehotetaan ensisijaisesti käyttämään sähköisiä kanavia ja puhelinpalvelua asioinnissaan keskusrekisterin kanssa. Palvelupiste on avoinna ja asiakaskäynti sallitaan ajanvarauksella. Jos haluatte palvelua palvelupisteessä, soita numeroon 0403100490(Pietarsaari) ja 0408687189(Vaasa) ja sovi käynnistä etukäteen.

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren keskustan viereen, Ebba Brahen Puistikko 2. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloilla, Koulukatu 26-28. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Porvoon palvelupiste löytyy Porvoon seurakuntayhtymän tiloilla, Lundinkatu 5, II krs. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-13.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat ovat: Agricola svenska, Bergö, Borgå svenska domkyrko-, Jakobstads svenska, Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska, Kristiinankaupungin suomalainen, Kronoby, Kvevlax, Larsmo, Malax, Nykarleby, Pedersöre, Petalax, Pietarsaaren suomalainen, Replot, Sibbo svenska, Solf, Vasa svenska ja Vörå församling.

Huom! Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset Kristiinankaupungin suomalainen, Replot  ja Sibbo svenska seurakuntien osalta tilataan vielä seurakunnan kautta.

Voit kääntyä keskusrekisteriin seuraavassa tapauksessa

Toimistonhoitaja
Koulukatu 26-28