Taloustoimisto

Taloustoimisto hoitaa seurakuntayhtymän hallintoa ja kaikkien viiden seurakunnan taloutta. Taloushallintoon kuuluu palkanlasku, laskutus, maksut, puhelinvaihde sekä kirjanpito.

Taloustoimisto löytyy Pietarsaaren seurakuntakeskuksenLinkki avautuu uudessa välilehdessä toisesta kerroksesta osoitteessa Ebba Brahen puistikko 2.

Seurakuntayhtymälle laaditaan vuosittain talousarvio ja toimintasuunnitelma sekä tilinpäätös ja toimintakertomus. Uusimmat versiot löydät täältä kotisivuiltamme.

Taloushallinnosta vastaa hallintojohtaja Diana Söderbacka  puh. 040 310 0401, diana.soderbacka@evl.fi

Haemme kiireapulaisia keittiö-ja siivoustyöhön

Työ voi olla tarjoilua, ruuanlaittoa, siivoamista tai avustavaa keittiötyötä.

Palvelemme ruotsiksi ja suomeksi siksi on tärkeätä, että sinulla on sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Hakijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Kiinostuitko? Ota yhteyttä johtavaan emäntään: Maarit Sauna-aho, maarit.sauna-aho@evl.fi tai 040 310 0409.