Tervetuloa jäseneksi!

Olet tehnyt merkittävän päätöksen, kun olet päättänyt liittyä kirkkoon. Liittyessäsi kirkkoon liityt samalla myös paikalliseen seurakuntaan.

Kirkko merkitsee eri ihmisille eri asioita. Parhaimmillaan kirkko toivoo voivansa tarjota jäsenelleen yhteisön, johon kuulua, ja jonka toimintaan voi osallistua oman elämäntilanteen mukaan.

Hyvä tietää kirkkoon liittymisestä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Asioi verkossa tai käy paikan päällä

Voit liittyä kirkkoon tietoturvallisen verkkopalvelunLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta kätevästi pankkitunnuksin, jolloin valtaosa tarvittavista tiedoista saadaan suoraan väestötietojärjestelmästä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautumiseen pankkitunnuksien avulla, voit lähettää palvelun kautta seurakuntaan yhteydenottopyynnön, jonka avulla kirkkoon liittyminen voidaan laittaa vireille. Henkilötietosi välittyvät kotikuntasi seurakuntaan. Jäsenyytesi on voimassa sitten, kun seurakunta on vahvistanut asian.

Kirkkoon voi liittyä myös tulostamalla ja täyttämällä tämän liittymislomakkeenLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lomake postitetaan tai viedään Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisterin toimipisteeseen. Liittymislomakkeen voi käydä täyttämässä myös paikan päällä. 

Jos sinulla on kysyttävää kirkkoon liittymisestä, ota yhteyttä, Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri sähköpostitse crkr@evl.fi tai puhelimitse 0403 100 490.