AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Tähän julkaistaan Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymässä avoimia työpaikkoja.

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymään kuluu kolme seurakuntaa: Pedersöre församling, Pietarsaaren suomalainen seurakunta ja Jakobstads svenska församling.

Haemme siivoojaa-keittiöapulaista

Työtehtäviin kuuluu muun muassa

  • puhtaanapito
  • avustavat keittiötyöt mm, auttaa ruoan valmistamisessa, kattamista, tiskaamista, tarjoilua
  • asiakaspalvelu, mm tilojen näyttö, tilauksien vastaanotto
  • tilapäistyöntekijöiden, sijaisten sekä harjoittelijoiden perehdytys ja opastus

Siivoojana olet vastuussa säännöllisestä siivouksesta sekä perus- että ylläpitosiivouksesta. Työtehtäviin kuuluu myös työskentely suurtalouskeittiössä ja siksi hygieniapassi vaaditaan.

Pääasiallinen työntekopaikka on Pietarsaaren Seurakuntakeskus, mutta työtehtäviin kuuluu myös työntekoa seurakuntayhtymän muissa toimipaikoissa. Siksi työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Työntekijältä vaaditaan ammatillinen koulutus tai tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus.

Siivoojalta-keittiöapulaiselta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa. Kielitaidot on osoitettava kielitodistuksilla tai todistuksilla kuten Valtioneuvoston asetuksessa määrätään suomen ja ruotsin kielen taidon osoittamisesta valtionhallinnossa (481/2003).

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.10.2023. Valitun on esitettävä ennen työn vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus). Koeaika on 6 kuukautta. Palkka määrätään vaativuusryhmän 302 mukaan ja ehdot virkaehtosopimuksen ja muiden sääntöjen mukaan.

Hakuaika päättyy 25.8.2023 klo 15.00. Yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitettava hakemus on toimitettava osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari. S-posti: pedersorenejdens@evl.fi. Kirjekuoreen/viestiin merkki: ”Hakemus siivooja-keittiöapulainen”. Hakemuksia ei palauteta. 
    
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava emäntä Maarit Sauna-aho, puh. 040 310 0409.

Pietarsaari, 10.8.2023

Haemme kiireapulaisia keittiö-ja siivoustyöhön


Työ voi olla tarjoilua, ruuanlaittoa, siivoamista tai avustavaa keittiötyötä.

Palvelemme ruotsiksi ja suomeksi siksi on tärkeätä, että sinulla on sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Hakijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Kiinostuitko? Ota yhteyttä johtavaan emäntään: Maarit Sauna-aho, maarit.sauna-aho@evl.fi tai 040 310 0409.
 

Sininen taivas ja meri.
Merilän merinäköala

Ota yhteyttä

Hallintojohtaja
Hallinto- ja talouspalvelut
Ebba Brahen puistikko 2
68600 Pietarsaari