AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Tähän julkaistaan Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymässä avoimia työpaikkoja.

Kesätyöt 2024

Kesätyöpaikkoja seurakuntayhtymän hautausmaille Pietarsaareen, Pedersöreen, Purmoon ja Ähtävään on haettavissa 29.1.2024-17.3.2024 välisenä aikana niille nuorille jotka ovat syntyneet 2007 tai sitä vanhempia. Työ on puutarhatyötä hautausmaalla sekä kiinteistöjen ulkoalueet


Voit tehdä hakemuksesi sähköisesti täällä kotisivuillamme. Hakemuslomake.Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Hautakonttori

Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari

Tiedustelut 040 310 0403

Haemme kiireapulaisia keittiö-ja siivoustyöhön


Työ voi olla tarjoilua, ruuanlaittoa, siivoamista tai avustavaa keittiötyötä.

Palvelemme ruotsiksi ja suomeksi siksi on tärkeätä, että sinulla on sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Hakijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Kiinostuitko? Ota yhteyttä johtavaan emäntään: Maarit Sauna-aho, maarit.sauna-aho@evl.fi tai 040 310 0409.

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä muodostuu seuraavista seurakunnista: Pedersöre församling, Pietarsaaren suomalainen seurakunta ja Jakobstads svenska församling. Osa seurakuntien tehtävistä hoidetaan yhteisesti. Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymässä on haettavana

Suntion virkaa

Pääasiallinen virkapaikka on Pedersören kirkko ja Kirkkorannan seurakuntakoti, mutta suntio palvelee myös yhtymän muissa kiinteistöissä.

Suntion tehtäviin kuuluu 

•    Kirkonkävijöiden kohtaaminen ja palveleminen jumalanpalvelus-, hautaan siunaamis-, vihkimis- ja kastetilaisuuksissa
•    Kirkon tai kappelin valmistelut erilaisiin tapahtumiin sekä siivous ja järjestäminen tapahtumien jälkeen
•    Huolehtia vahtimestarin tehtävistä, kuten sisä- ja ulkotilojen puhtaanapidosta, kiinteistöautomatiikan ylläpidosta sekä pienkorjaukset.

Henkilön joka haemme pitää olla seurakuntatyöhön suuntautunut henkilö, jolla on ammatillinen koulutus tai tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus.

Suntiolta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa. Suomen ja ruotsin kielen taitoa osoitetaan kielitutkinnolla siten kuin suomen ja ruotsin kielen taidon osoittamisesta valtionhallinnossa annetussa valtioneuvoston asetuksessa (481/2003) säädetään.

Viranhaltijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Virka otetaan vastaan sopimuksen mukaan. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on 6 kuukautta. Palkka määrätään vaativuusryhmän 403 mukaan. Peruspalkka on 2406,19 euroa kuussa. Peruspalkan lisäksi voidaan myöntää mahdollinen kokemuslisä. Viran ehdoista määrätään työehtosopimuksessa, viran johtosäännössä ja muissa säännöissä.

Hakuaika päättyy 2.4.2024 klo 10.00. Yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitettava hakemus ansioluetteloineen on toimitettava osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari tai sähköpostitse: pedersorenejdens@evl.fi. Merkki: ”Hakemus, suntio”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja virasta antaa kiinteistöpäällikkö Thomas Kronholm, puh 040 310 0402.

Pietarsaari, 5.3.2024
Yhteinen kirkkoneuvosto

 

Eikö sinulla ole todistusta suomen tai ruotsin kielen taidostasi?

Jos sinulla ei ole todistusta suomen tai ruotsin kielen taidosta, voit suorittaa esimerkiksi valtionhallinnon kielikokeen (VKT). Lisätietoja kielikokeen suorittamisesta löydät Opetushallituksen verkkosivuilta (oph.fi). Hyvän ja tyydyttävän taidon tutkinnot | Opetushallitus (oph.fi)

Yksinkertaisesti sanottuna otat yhteyttä kielitutkinnon vastaanottajaan ja sovitte kielikokeen suorittamisajankohdan. Tutkinnon vastaanottajien yhteystiedot löytyvät Opetushallituksen verkkosivuilta. 

Sininen taivas ja meri.
Merilän merinäköala

Ota yhteyttä

Hallintojohtaja
Hallinto- ja talouspalvelut
Ebba Brahen puistikko 2
68600 Pietarsaari