AVOIMET TYÖPAIKAT

Tähän julkaistaan Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymässä avoimia työpaikkoja.

Rannikon IT:n johtokunta etsii työsuhteista

IT-asiantuntijaa / Porvoo

Työtehtäviin kuuluvat mm:

• Kouluttaa ja tukea käyttäjiä (helpdesk) koko Rannikon IT:n vastuualueella.
  • Hallinnoida käyttäjäoikeuksia ja -ryhmiä keskitetyssä Active Directory -ympäristössä.
  • Kehittää ja ylläpitää palvelimia, verkkoja sekä monipuolisia järjestelmiä laaja-alaisella IT-alueella.
  • Asennukset ja vastuu ohjelmistopäivityksistä. Työasemien, oheislaitteiden, tulostimien ja linjayhteyksien korjaukset ja hankinnat sekä niiden päivitysvastuut.
  • Huoltotehtävien dokumentointi, ohjeiden kehittäminen ja ylläpito.

IT-asiantuntijan päätoimipaikka on Porvoo, Lundinkatu 5.

IT-asiantuntijan pätevyysvaatimuksena on soveltuva opistoasteen tutkinto tai vastaavaa koulutus sekä IT alan osaamista ja työkokemusta alalta.

Kielisäännön mukaan IT-asiantuntijalta vaaditaan ruotsin ja suomen -kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista.

Palkka määräytyy vaativuusryhmän 502 ja työehtosopimuksen, toimenkuvan ja muiden säädösten mukaan. Kuuden (6) kuukauden koeaikaa sovelletaan. Ennen työsuhteen alkamista työntekijän tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 16.12.2022 klo 16.00. Hakemukset ansioluetteloineen ja todistuksineen osoitetaan Rannikon IT:n johtokunnalle osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Rannikon IT johtokunta, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari tai sähköpostitse: erland.sundqvist@evl.fi. Merkillä ”Hakemus IT-asiantuntija”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Erland Sundqvist, erland.sundqvist@evl.fi. puh. 0403100494

Pietarsaaressa 3.11.2022 Rannikon IT johtokunta

Haemme kiireapulaisia keittiö-ja siivoustyöhön

Työ voi olla tarjoilua, ruuanlaittoa, siivoamista tai avustavaa keittiötyötä.

Palvelemme ruotsiksi ja suomeksi siksi on tärkeätä, että sinulla on sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Hakijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Kiinostuitko? Ota yhteyttä johtavaan emäntään: Maarit Sauna-aho, maarit.sauna-aho@evl.fi tai 040 310 0409.

Sininen taivas ja meri.
Merilän merinäköala