AVOIMET TYÖPAIKAT

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä muodostuu seuraavista seurakunnista: Pedersöre församling, Pietarsaaren suomalainen seurakunta ja Jakobstads svenska församling. Osa seurakuntien tehtävistä hoidetaan yhteisesti. Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä on Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisterin emoseurakunta.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisterissä ovat jäseninä noin 40 seurakuntaa ja seurakuntayhtymää. Henkilökunnan määrä on 9 henkilöä Pietarsaaressa, Vaasassa ja Jomalassa.

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä hakee

Rekisterisihteeri keskusrekisterissä

työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat mm:

• Virkatodistuksien toimittaminen yksityishenkilöille ja perunkirjoituksen tekijöille
  • Seurakuntien jäsenten jäsenyyteen liittyvät rekisteröintitehtävät kuten kaste, avioliitto, esteidentutkinta, kirkkoon liittyminen ja kirkosta eroaminen
  • Yhteistyö viranomaisten (mm Digi ja väestötietovirasto) ja seurakuntien kanssa

Rekisterisihteerin pääsääntöinen työpaikka on Porvoon seurakunnan tiloissa, Lundinkatu 5.

Pätevyysvaatimukset:

Kelpoisuusehtona soveltuva ammatillinen, opistotasoinen tai korkeakoulutasoinen koulutus tai tutkinto ja ammatillisen osaamisen ja työkokemus alalta. Arvostamme hyvää taitoa palvella asiakkaita ja henkilöiden kohtaamisessa. Kirkonkirjojen tuntemus katsotaan eduksi. Valtakunnallisten virkatodistuksien kirjoittamiseen tarvitaan ns Kirdioikeuksia, jotka saadaan koulutuksen, oman harjoittelun ja hyväksytyn kaksiosaisen teoria- ja näyttökokeen jälkeen. Nämä oikeudet on saatava koeajan (6 kuukautta) aikana.

Viranhaltijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen on kelpoinen virkasuhteeseen (KL 6 luku 13 §)

Palkka määrätään vaativuusryhmän 501 mukaan. Viran ehdoista määrätään virka- ja työehtosopimuksessa, viran johtosäännössä ja muissa säännöissä. Virka otetaan vastaan sopimuksen mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista

Hakuaika päättyy 15.4.2022 klo 16. Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisterin johtokunnalle osoitettava hakemus ansioliitteineen on toimitettava osoitteeseen Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistukko 2 68600 Pietarsaari tai sähköpostitse pedersorenejdens@evl.fi merkki ”Hakemus, rekisterisihteeri”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja virasta antaa keskusrekisterijohtaja Tom Levlin, 040-3100492.

Pietarsaari 31.3.2022 Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisterin johtokunta

Blommor, pioner och en knopp som håller på att utvecklas.

Kesätyö 2022

Kesätyöpaikat hautausmaillemme Pietarsaaren, Pedersören, Purmon ja Ähtävän hautausmaille on haettavissa 1.2.-20.3.2022 välisenä aikana niille nuorille, jotka ovat syntyneet 2005 tai aikaisemmin. Työ on lähinnä puutarhatyötä.
Hakemus sähköisesti tällä lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Hautatoimisto
Kyselyt, hautatoimen päällikkö Marianne Bränn puh: 040 310 0403

Hautatoimisto
Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari

_______

Haemme kiireapulaisia keittiö-ja siivoustyöhön

Työ voi olla tarjoilua, ruuanlaittoa, siivoamista tai avustavaa keittiötyötä.

Palvelemme ruotsiksi ja suomeksi siksi on tärkeätä, että sinulla on sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Hakijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Kiinostuitko? Ota yhteyttä johtavaan emäntään: Maarit Sauna-aho, maarit.sauna-aho@evl.fi tai 040 310 0409.