AVOIMET TYÖPAIKAT

Kiinnostaako sairaalasielunhoitoa?

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä etsii

Sairaalapappia (50 %)

Virkaan edellytetään pappisvihkimystä ja kirkon sairaalasielunhoidon erikoistumiskoulutusta tai sitoumusta sen hankkimiseen. Virkatehtävistä määrätään viran johtosäännössä.

Sairaalapapilta vaaditaan ruotsin kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa tai vaihtoehtoisesti ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa.

Palkka KirVESTESin vaativuusryhmän 602 mukaan. Virka täytetään 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Virkaan voidaan valita evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Hakijan on tarvittaessa suostuttava soveltuvuustutkimukseen.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan yhteiselle kirkkoneuvostolle ja toimitetaan osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari tai pedersorenejdens@evl.fi 15.11.2020 klo 14.00 mennessä. Kirjekuoreen merkki ”Hakemus sairaalapappi”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa sairaalapappi Catharina Englund, puh. 0403 100 493.

Pietarsaari, 14.10.2020
Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä