AVOIMET TYÖPAIKAT

Kesätyö 2021

Kesätyöpaikat hautausmaillemme Pietarsaaren, Pedersören, Purmon ja Ähtävän hautausmaille on haettavissa 15.2.-21.3.2021 välisenä aikana niille nuorille, jotka ovat syntyneet 2004 tai aikaisemmin. Hakemus sähköisesti tällä lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Hautatoimisto
Kyselyt, hautatoimen päällikkö Marianne Bränn puh: 040 310 0403 tai 040 310 0404

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä/Hautatoimisto
Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari

_______

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymään kuuluu kolme seurakuntaa, Pietarsaaren suomalainen seurakunta, Pedersören seurakunta ja Pietarsaaren ruotsalainen seurakunta. Seurakuntayhtymä palvelee seurakuntia hoitamalla mm. kiinteistöhuoltoa. Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymässä on haettavana

KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN VIRKA

Kiinteistöpäällikkö
• toimii seurakuntayhtymän kiinteistöjen sekä maa-, metsä- ja vesialueiden isännöitsijänä
• toimii suntioiden esimiehenä
• hoitaa kiinteistöhallintoa ja valmistelee eri päätöselinten päätöksiä
• hoitaa hankintoja
• toimii kiinteistöhallinnon projektipäällikkönä
• vastaa kiinteistöhallinnon taloudesta

Kiinteistöpäällikön pääsääntöinen työpaikka on Pietarsaaren seurakuntakeskuksessa, mutta työssä liikutaan seurakuntayhtymän koko alueella ja jokapäiväisessä työssä tarvitaan sekä B-ajokortti että oman auton käyttömahdollisuus.

Viranhaltijalta vaaditaan vähintään teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun talonrakennuslinjan tutkinto sekä työnjohdon ja rakennusteknisten töiden kokemusta.

Viranhaltijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Viranhaltijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkka määräytyy vaativuusryhmän 602 mukaan ja ehdot virkaehtosopimuksen, viran johtosäännön ja muiden sääntöjen mukaan. Virka otetaan vastaan 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Hakuaika on pidennetty ja päättyy 7.6.2021 klo 16.00. Aiemmin jätetyt hakemukset huomioidaan. Yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitettava hakemus ansio-luetteloineen on toimitettava osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari tai sähköpostitse: pedersorenejdens@evl.fi. Merkki: ”Hakemus kiinteistöpäällikkö”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja virasta antaa hallintojohtaja Diana Söderbacka 040 3100 401.

Pietarsaari, 21.5.2021