AVOIMET TYÖPAIKAT

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymään kuuluu kolme seurakuntaa, Pietarsaaren suomalainen seurakunta, Pedersören seurakunta ja Pietarsaaren ruotsalainen seurakunta. Seurakuntayhtymä palvelee seurakuntia hoitamalla mm. kiinteistöhuoltoa.

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymässä on haettavana

KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN VIRANSIJAISUUS

Kiinteistöpäällikkö

• toimii seurakuntayhtymän kiinteistöjen sekä maa-, metsä- ja vesialueiden isännöitsijänä
  • toimii suntioiden esimiehenä
  • hoitaa kiinteistöhallintoa ja valmistelee eri päätöselinten päätöksiä
  • hoitaa hankintoja
  • toimii kiinteistöhallinnon projektipäällikkönä
  • vastaa kiinteistöhallinnon taloudesta

Kiinteistöpäällikön pääsääntöinen työpaikka on Pietarsaaren seurakuntakeskuksessa, mutta työssä liikutaan seurakuntayhtymän koko alueella ja jokapäiväisessä työssä tarvitaan sekä B-ajokortti että oman auton käyttömahdollisuus.

Sijaiselta vaaditaan teknisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun rakennusalan tutkinto sekä työnjohdon ja rakennusteknisten töiden kokemusta.

Viranhaltijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Viranhaltijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkka määräytyy vaativuusryhmän 602 mukaan ja ehdot virkaehtosopimuksen, viran johtosäännön ja muiden sääntöjen mukaan. Viransijaisuus otetaan vastaan sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 3.8.2020 ja sijaisuus päättyy 15.8.2021. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus ennen sijaisuuden vastaanottamista.

Hakuaika päättyy 27.5.2020 klo 16.00. Yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitettava hakemus ansio-luetteloineen on toimitettava osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari tai sähköpostitse: pedersorenejdens@evl.fi. Merkki: ”Kiinteistöpäällikön viransijaisuus”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja viransijaisuudesta antaa kiinteistöpäällikkö Daniel Wikström 040 3100 402 tai hallintojohtaja Diana Söderbacka 040 3100 401.

Pietarsaari, 15.5.2020

Yhteinen kirkkoneuvosto