AVOIMET TYÖPAIKAT

Tähän julkaistaan Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymässä avoimia työpaikkoja.

Kesätyöt 2024

Kesätyöpaikkoja seurakuntayhtymän hautausmaille Pietarsaareen, Pedersöreen, Purmoon ja Ähtävään on haettavissa 29.1.2024-17.3.2024 välisenä aikana niille nuorille jotka ovat syntyneet 2007 tai sitä vanhempia. Työ on puutarhatyötä hautausmaalla sekä kiinteistöjen ulkoalueet

Voit tehdä hakemuksesi sähköisesti täällä kotisivuillamme. Hakemuslomake.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Hautakonttori

Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari

Tiedustelut 040 310 0403

Haemme kiireapulaisia keittiö-ja siivoustyöhön

Työ voi olla tarjoilua, ruuanlaittoa, siivoamista tai avustavaa keittiötyötä.

Palvelemme ruotsiksi ja suomeksi siksi on tärkeätä, että sinulla on sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Hakijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Kiinostuitko? Ota yhteyttä johtavaan emäntään: Maarit Sauna-aho, maarit.sauna-aho@evl.fi tai 040 310 0409.

Sininen taivas ja meri.
Merilän merinäköala