AVOIMET TYÖPAIKAT

Mitä jos sinulla olisi työpaikka merinäköalalla?

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä julistaa haettavaksi

EMÄNNÄN/ISÄNNÄN

virkaa, luonnonkauniissa Merilän toimintakeskuksessa

Viranhaltija
•    vastaa keittiötöistä
•    vastaa puhtaanpidosta, sekä sisätiloissa että ulkona
•    palvelee asiakkaita

Pääasiallinen työskentelypaikka on Merilän toimintakeskus (Pörkenäsintie 581, Pietarsaari), mutta tarvittaessa viranhaltija työskentelee myös seurakuntayhtymän muissa toimipaikoissa. Viranhoito edellyttää siksi viranhaltijalta ajokorttia, ja oman auton käyttöä.

Viranhaltijalta vaaditaan vähintään suurtalous- tai kotitalousalan perustutkintoa, tai työkokemusta keittiö- ja suurtaloustöistä.

Viranhaltijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa ja tyydyttävää kirjallista taitoa, tai ruotsin kielen hyvää suullista taitoa ja tyydyttävää kirjallista taitoa, sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Hakijalta toivotaan kiinnostusta antaa Merilässä vierailevalle hienon elämyksen, sekä mukavan vastaanoton.

Viranhaltijan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Virkaa otetaan vastaan sopimuksen mukaan. Valitun on esitettävä hyväksytty lääkäritodistus ennen viran vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaa määrätään vaativuusryhmän 403 mukaan ja ehdot virkaehtosopimuksen, viran johtosäännön ja muiden sääntöjen mukaan.

Hakuaika päättyy 10.8.2022 klo 15.00. Yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitettava hakemus on toimitettava osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari. S-posti: pedersorenejdens@evl.fi. Kirjekuoreen merkki: ”Hakemus emäntä/isäntä Merilä”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja virasta antaa johtava emäntä, Maarit Sauna-aho, puh 040 310 0409.

Pietarsaari, 21.6.2022
Yhteinen kirkkoneuvosto

Merilän merinäköala

_______

Haemme it-asiantuntijaa Porvooseen

Ilmoitus löydät täältä It-asiantuntija | Oikotie Työpaikat tai täältä Kirkon avoimet työpaikat - evl.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Erland Sundqvist, erland.sundqvist@evl.fi. puh. 040 310 0494

_______

Haemme kiireapulaisia keittiö-ja siivoustyöhön

Työ voi olla tarjoilua, ruuanlaittoa, siivoamista tai avustavaa keittiötyötä.

Palvelemme ruotsiksi ja suomeksi siksi on tärkeätä, että sinulla on sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Hakijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Kiinostuitko? Ota yhteyttä johtavaan emäntään: Maarit Sauna-aho, maarit.sauna-aho@evl.fi tai 040 310 0409.