AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Pietarsaaren alueen Perheasian neuvottelukeskuksessa on haettavana

NEUVOTTELUKESKUKSEN JOHTAJAN VIRKA

Neuvottelukeskuksessa työskentelee neljä perheneuvojaa (joista kaksi osa-aikaisina) sekä osa-aikainen vastaanottosihteeri. Vuodesta 1981 alkaen perheasiain neuvottelukeskus on tarjonnut tukea yksityisille, pareille ja perheille. Vuonna 2020 yhteensä 452 henkilöä kävi perheneuvonnassa ja neuvontakäyntien lukumäärä oli 2275. Asiakkaista noin joka viides on suomenkielinen ja monikielisiä perheitäkin on.

Pietarsaaren alueen Perheasiain neuvottelukeskuksella on vahvat siteet sekä kuntien sosiaalityöhön että seurakuntien sielunhoitotyöhön. Toiminnan ylläpitämisestä seurakuntayhtymällä on yhteistyösopimus alueen kuntien ja naapuriseurakuntien Kruunupyyn, Luodon, Uudenkaarlepyyn ja Vöyrin kanssa. 

Hakijalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja valmiutta osallistua soveltuvuustestiin. Lisäksi edellytetään kirkkohallituksen antamaa perheneuvojan erikoistumiskoulutusta tai sitoumusta sen suorittamiseen. Pätevyysehdot määritellään kirkkovaltuustossa 30.9.2021 käsiteltävässä johtosäännössä. Viranhaltijalta vaaditaan ruotsin kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa tai vaihtoehtoisesti ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Palkka KirVESTESin vaativuusryhmän 602 mukaan joka on 3 612,86 euroa kuukaudessa. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Virkaan valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. 

Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan yhteiselle kirkkoneuvostolle ja toimitetaan osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari tai pedersorenejdens@evl.fi 4.10.2021 klo 12.00 mennessä. Kirjekuoreen merkki ”Hakemus perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja”. Hakemuksia ei palauteta. Virkaan astutaan 1.1.2022.

Lisätietoja antaa perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Jan-Erik Nyberg, puh. 040 3100 486.

Pietarsaari, 3.9.2021
Yhteinen kirkkoneuvosto
 

Blommor, pioner och en knopp som håller på att utvecklas.

Haemme kiireapulaisia keittiö-ja siivoustyöhön


Työ voi olla tarjoilua, ruuanlaittoa, siivoamista tai avustavaa keittiötyötä.

Palvelemme ruotsiksi ja suomeksi siksi on tärkeätä, että sinulla on sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Hakijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Kiinostuitko? Ota yhteyttä johtavaan emäntään: Maarit Sauna-aho, maarit.sauna-aho@evl.fi tai 040 310 0409.