Tietoa seurakuntien toimminnasta koronaviruksen aikana

(päivitetty 25.2.2021)

Aluehallintovirasto on asettanut kokoontumisrajoituksia julkisissa kokoontumisissa ja tilaisuuksissa. Myös Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä noudattaa näitä rajoituksia omassa toiminnassaan.

Tietoa seurakunnan toiminnasta löydät seurakuntien kotisivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Suojellaksemme toisia

• pidämme etäisyyttä
  • jäämme tilaisuuksista pois, jos on oireita
  • noudatamme päätöstä kokoontumisrajoituksista
  • yskimme kainaloon tai nenäliinaan, ja käytämme kasvosuojaa viranomaisten suositusten mukaisesti
  • noudatamme hyvää käsihygieniaa

Seurakunnassamme haluamme suojata niitä kanssaihmisiä, jotka ovat erityisen alttiita koronaviruksen riskeille. Siksi noudatamme viranomaisten päätöksiä ja suosituksia. Muutoksia tehdään tarvittaessa jatkossakin seurakunnan toimintaan.

Ottakaa mielellänne yhteyttä seurakunnan työntekijöihin, jotka ovat teitä varten. Ottakaa ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Jos asioit seurakuntakeskuksessa, huomio, että toimistoihin ja kanslioihin voi tulla korkeintaan kaksi henkilöä kerralla.

*************

Ohjeita seurakunnan toimintaan osallistuvalle
Jokainen voi vaikuttaa koronavirusepidemian torjuntaan. Sen vuoksi:

Soitathan ennen kuin tulet käymään

***************

Kuulutus vanhoista haudoista Ähtävän vanhalla  hautausmaalla osasto 3

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri (1.2.2021 alkaen). Käynti ajanvarausta vastaan ja kasvomaskia käyttäen.

Palvelupisteet ovat avoinna 1.2.2021 lähtien arkisin klo 9.00-15.00. Meillä on henkilöstökokous torstaisin klo 9-10.15.

Käynti tapahtuu ajanvarauksella soittamalla 0403100490 (Pietarsaari), 0408687189 (Vaasa), 0408687190 (Porvoo) ja sovitaan käynnistä etukäteen.

Käytämme palvelupisteessä kasvomaskeja.

Keskusrekisterin tehtävänä on ylläpitää seurakuntien kirkonkirjoja ja laatia virkatodistuksia.

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren ydinkeskustan lähellä, Ebba Brahen Puistikko 2. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloista, Koulukatu 26-28. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Porvoon palvelupiste löytyy Porvoon seurakuntayhtymän tiloista, Lundinkatu 5 II krs. Henkilökunta palvelee arkisin klo 9-13.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat ovat: Agricola svenska, Bergö, Borgå svenska domkyrko-,  Jakobstads svenska, Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska, Kristiinankauppungin suomalainen, Kronoby, Kvevlax, Larsmo, Malax, Nykarleby, Pedersöre, Petalax, Pietarsaaren suomalainen, Replot, Sibbo svenska, Solf, Vasa svenska ja Vörå seurakunnat.

Huom! Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset Kristiinankaupungin suomalainen ja Sibbo svenska seurakuntien osalta tilataan vielä kyseisen seurakunnan kautta.

Voit kääntyä keskusrekisteriin seuraavissa tapauksissa

Asioi keskusrekisterissä Pietarsaaressa puh. 0403 100 490 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Seurakuntakeskus, Ebba Brahenpuistikko 2, Pietarsaari

Postiosoite: Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri, PL 34, 68601 PIETARSAARI