Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteri (1.4.2020 alkaen)

Keskeytämme asiakasvastaanoton 17.3-13.5.2020 välisenä aikana. Asiakkaita kehotetaan käyttämään sähköisiä kanavia ja puhelinpalvelua asioinnissaan keskusrekisterin kanssa.

Keskusrekisterin tehtävänä on ylläpitää seurakuntien kirkonkirjoja ja laatia virkatodistuksia.

Keskusrekisterin Pietarsaaren aluetoimisto löytyy Pietarsaaren keskustan viereen, Ebba Brahen Puistikko 2. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Keskusrekisterin Vaasan aluetoimisto löytyy Vaasan seurakuntayhtymän tiloilla, Koulukatu 26-28. Henkilökunta palvelee arkisin klo. 9-15.

Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat ovat: Jakobstads svenska, Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska, Kronoby, Kvevlax, Larsmo, Nykarleby, Pedersöre, Pietarsaaren suomalainen, Replot, Solf, Vasa svenska ja Vörå seurakunnat.

Huom! Virkatodistus ja sukuselvitystilaukset Korsholms svenska, Korsnäs, Kristinestads svenska, Kvevlax, Replot, Solf ja Vaasa svenska seurakuntien osalta tilataan vielä kyseisen seurakunnan kautta.

Voit kääntyä keskusrekisteriin seuraavissa tapauksissa

Asioi keskusrekisterissä puh. 0403 100 490 tai crkr@evl.fi

Vierailuosoite: Seurakuntakeskus, Ebba Brahenpuistikko 2, Pietarsaari