Todistuksen hinta

Jäsentietojärjestelmästä tulostettu seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja sisältävä todistus (ns. elää-todistus) on maksuton.

Jos jäsentietojärjestelmästä tulostettavaan todistukseen kirjoitetaan jäsenen muita tietoja, todistuksesta peritään 8 €. Mikäli todistus sisältää esimerkiksi henkilön muuttotietoja tai puolison, lasten tai vanhempien tietoja, maksaa todistus 8 €. Todistuksen postittamisesta peritään toimitusmaksu 5,50 €.

Manuaalisesti laaditusta todistuksesta peritään 30 € (mikäli todistusta ei voida tulostaa suoraan jäsentietojärjestelmästä, vaan tietoja on haettava vanhemmista kirkonkirjoista). Lisäksi peritään toimitusmaksu 5,50 €.

Sukututkimuksen hinta

Sukututkimuksessa todistuksen lähtöhinta on 30 €. Jos tietojen hakemiseen ja laatimiseen kuluu enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 15 € jokaiselta alkavalta 30 minuutilta (75 minuutista laskutetaan 30 € sekä 2 x 30 minuuttia á 15 €, yhteensä 60 €). Lisäksi peritään toimitusmaksu 5,50 €.

Tieteellinen tutkimus

Tieteellisessä tutkimuksessa todistuksen lähtöhinta on 30 €. Jos tietojen hakemiseen ja laatimiseen kuluu enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan 12 € jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Lisäksi peritään toimitusmaksu 5,50 €.

Maksukehotuksesta veloitetaan 5 €.