Avoimet työpaikat

Tällä sivulla julkaistaan Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat.

Rannikon IT hakee palvelukseen

IT-tukihenkilöä

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokopäivätyö.

IT-tukihenkilöllä tulee olla sopiva opistotason tutkinto tai vastaava koulutus tai riittävä työkokemus alalta. IT-tukihenkilö pitää osata palvella sekä ruotsiksi että suomeksi.

Olet avoin ja ulospäinsuuntautunut ja viihdyt asiakaspalvelutilanteissa.

Työn aloittaminen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus KirVesTesin mukaan. Koeaikaa sovelletaan.

Lisätietoja antaa IT-suunnittelija Kristian Öström, puh. 040 310 0405 (tai hallintojohtaja Diana Söderbacka 040 310 0401). Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja työtodistuksineen osoitetaan Rannikon IT-keskukselle, Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, PL 34, 68601 Pietarsaari, pedersorenejdens@evl.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään maanantaina 20.11.2017 klo 10.00. Hakemukseen merkintä ”IT-tukihenkilö”. Asiakirjoja ei palauteta.

Pietarsaari 15.11.2017