Avoimet työpaikat

Tällä sivulla julkaistaan Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat.

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä julistaa haettavaksi

VASTAAVAN KOKIN viran

Viranhaltijalta vaaditaan suurtalousalan perustutkinto; suurtalouskokin, ravintolakokin tai vastaavan koulutus tai työkokemusta keittiö- ja suurtaloustöistä.

Viranhaltijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa ja tyydyttävää kirjallista taitoa tai ruotsin kielen hyvää suullista taitoa ja tyydyttävää kirjallista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Viranhaltijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Virka otetaan vastaan sopimuksen mukaan. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on 6 kuukautta. Palkka määrätään vaativuusryhmän 403 mukaan ja ehdot virkaehtosopimuksen, viran johtosäännön ja muiden sääntöjen mukaan.

Hakuaika päättyy 13.10.2017 klo 16.00. Yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitettava hakemus ansioluetteloineen on toimitettava osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari tai pedersorenejdens@evl.fi. Kirjekuoreen merkki: ”Hakemus vastaava kokki”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja virasta antaa johtava emäntä Maarit Sauna-aho, 040 310 0409.

Pietarsaari, 27.9.2017

Yhteinen kirkkoneuvosto