Avoimet työpaikat

Tällä sivulla julkaistaan Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat.

KESÄTYÖT  2018

Hautausmaiden (Pietarsaaren, Pedersören, Purmon ja Ähtävän) kesätyöpaikat ovat haettavissa 9.2 – 18.3.2017 välisenä aikana vuonna 2001 ja sitä ennen syntyneille.

Voit täyttää ja lähettää hakemuksesi sähköisesti täällä.

Hakemuslomakkeet saat myös seurakuntakeskuksen Info-pisteestä ja seurakuntien kanslioista.

Ainoastaan työpaikan saaneille ilmoitetaan kirjeitse.

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Hautatoimisto

Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari

Tiedustelut 040 310 0403 tai 040 310 0404

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä julistaa haettavaksi

SUNTION virka

Pääsääntöinen työpaikka on Ähtävällä, mutta viranhaltija hoitaa työtehtäviä myös muissa seurakuntayhtymän kiinteistöissä. Siksi oletamme, että sinulla on ajokortti ja auto käytettävissä.

Haemme seurakuntatyöhön suuntautunutta henkilöä, jolla on ammatillinen koulutus tai tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus.

Viranhaltijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa ja suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa tai ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa ja suomen kielen hyvää suullista taitoa. Kielitaidot osoitetaan kielitodistuksella tai tutkinnosta saadulla todistuksella, kuten Valtioneuvoston asetuksessa suomen ja ruotsin kielen taidon osoittamisesta valtionhallinnossa (481/2003) säädetään.

Viranhaltijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Virka otetaan vastaan 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on 6 kuukautta. Palkka määrätään vaativuusryhmän 403 mukaan ja ehdot virkaehtosopimuksen, viran johtosäännön ja muiden sääntöjen mukaan.

Hakuaika päättyy 19.3.2018 klo 16.00. Yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitettava hakemus ansioluetteloineen on toimitettava osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari, s-posti pedersorenejdens@evl.fi. Kirjekuoreen merkki: ”Ähtävän suntio”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja virasta antaa kiinteistöpäällikkö Daniel Wikström, 0403 100 402.

Pietarsaari, 23.2.2018

Yhteinen kirkkoneuvosto